Friday, September 30, 2011

nasi arab..

teringin bebeno aku nak mkn nasi arab lg..nak buat sendiri dah tentu ayam jer yg layak makan kot..ank2 aku karang kalau x sedap, byk lak komentar nyer..so mlm td aku pun g ler makn ns tuh kat senawang...nasi arab ala damsyik..gitu ler namanyer..klu kat area seremban, tmpt ni mmg famous la jgk..mmg sedap pun ..ramai pelanggan mkn kat situ..
lain dr yg lain..nasi diletak dlm dulang..kami mkn  berlima pun x habis..


iman sempat lg main game hp ayah dia.

arina tersenyum masa aku nak amek gmbar dia(perasan cantik la tuh)




lepas makan kami singgah membeli brg keperluan sedikit di giant senawang..memandangkan barang keperluan dapur pun hampir kering..so aku pun shopping la brg2 dapur..ada sehelai dua baju yg cantik utk arina..itu pun aku sempat rembat jg..c.abang hanye jeling jer..ye la kan 2 bulan yg lepas baru jer shopping
baju raya..baju..baju..baju..huhu..nama pun pompuan..pantang je laa..lps beli brg dapur aku terus je blk..arina pun dah ngantok..al-maklum ler siang tadi dia langsung x tdo..sume gambar2 ni aku snap guna hp c.abg jer..nmpk clear jgk kan..hmm..sekian n3 utk ari ni...

14 comments:

  1. nampak sedap nasi arab tu....lia x penah makan lagi.nampak mcm ala2 nasi beriani....

    ReplyDelete
  2. assalam ieja..nasi arab yang di seremban2 tu pun sedap jugak.

    ReplyDelete
  3. ieja..nasi arab damsyik ni memang sedap mama dah makan ari tu..adik mama stay kat kawasan sana !!..memang sedap sgt rasanya..nanti nak kesana makan nasi arab tu..he2x..

    ReplyDelete
  4. Pernah juga makan nasi arab ni di restoran di Shah alam. Nasinya memang banyak. Kak Ani kalau makan minta asing-asing.

    ReplyDelete
  5. yummy... mmg sedap kan. yg ni katne, leh lak akk try satu ari...

    ReplyDelete
  6. eh.. C!k T-Pah ada dlm gmbr.. hehe, gurau je.. nmpk mcm sedap je makan, nak try jugak la.. tak pernah mkn nasi arab lg..

    ReplyDelete
  7. assalam..

    dah lma x mkn nsi arab.. kita pompuan ni mmg camtu kan.. mta mesti senget je tgk kiri kanan

    ReplyDelete
  8. nyum3.....

    sedapppnya nasi arab.....ne mengidam neh..heheh

    ReplyDelete
  9. papa mifz x ponah laie try nasi pak arab nih...huhu

    ReplyDelete
  10. sedapkan nasi arab..suka sangat..:)

    ReplyDelete
  11. apa nama restoran ni?? murah x?

    ReplyDelete
  12. Nasi arab saba di cyberjaya...seeeeedapppppppp!!

    ReplyDelete
  13. terima kasih yer pada kwn blogger yg sudi memberi komen..hrmm 3-4 ari x update blog..nak berbw dulu..

    ReplyDelete
  14. khairin: ntah..dia tulis kat c2 nasi arab ala damsyik.. x ler mahal sgt..berpatutan rasanyer..area rm60-70..tuh klu ayam ler,klu kambing lg mahal kot..memandangkan kami sefamily x suka daging kambing ayam ler jd pilihan..

    acik erna: kat s2 x g lg..lps ni nak cuba kat ctu lak..lg dekat..huhu

    ReplyDelete