Sunday, February 12, 2012

kenduri lg..

assalam semua..semoga kalian sihat2 hendaknye..makcik lappy aku ni x berapa chat sebetulnye..tu yg malas nak kacau dia..sudahnye umah aku x berorang lah ni..nak hantar klinik budak2 emegency nak guna.sementara boleh biarlah "makcik" ni rehat dulu kat umah..huhu..

sabtu lps ada sambutan maulidur rasul kat sekolah ank2 aku (merangkap sklh ganti)..kebetulan makcik aku belah c.abg pun buat majlis kawen ank bongsu dia..so pagi lagi aku dah sampai umah dia..yg bagusnyer makcik aku tempah katering jer..x payah lah susah2 aku nak nolong bagai..senang keje nnt katanyer, x payah nak berkemas pinggan mangkuk..

alaa..aku ni mood still x de lagi..moh kita layan jer gambar2 yg aku sempat snap ye...

dimulai dgn gambo bdk busyuk ni..



ni la tuan umah- uncle Hj.Daniel


antara cenderahati yg ada-Bandung mari (utk sedara mara je)
dlm tu dah isi macam2

antara doorgift buat para tetamu..


simple je..maklum ler belah lelaki

kumpulan marhaban (lelaki)

x siap lg tempat mempelai bersantap

tu arina..beratur bersedia nak tabur bunga rampai pada mempelai

kumpulan kompang dan silat yg di jemput-sedang present





ni diaaa..dpt pun snap gambar mempelai dekat2..huhu



pasangan mempelai bersalaman mohon restu org tua..

aku sebenonyer cbuk kat dapur menggoreng ayam(takut lauk x cukup)huhu..
sempat jg aku kuar jap snap gambo pengantin ni..boleh jg aku tempek kan kat blog nih..


wassalam..sok pepagi aku aku terjah umah kengkawan ok..ari ni nak relax lepak kat JUSCO..cuci mata la apalagi..semalam dah penat satu ari..DAA

7 comments:

  1. Sekarang mana-mana pun dah guna katering ieja. Senang dah tak mahu susahkan jiran dan sedara-mara...

    ReplyDelete
  2. Wa say.... layan silat tepi jalan jer...

    ReplyDelete
  3. Pelamin tu sungguh pun simple..tapi cantik la..;)

    ReplyDelete
  4. ehem simple tapi cantik pelamin tu..`selamat pengantin baru`..

    ReplyDelete