Monday, February 25, 2013

kita sambung citer..

assalam dan salam 1 Malaysia..

pagi isnin yg lemau..cuaca kat luar ujan renyai2..cancelled aku nak cuci baju..lagi pun mesin x penuh lg dgn pakaian kotor..kita sambung je la citer cuti2 masa raya cina tu ari  erk..
hari kedua plk kita org planning g picnik kat bagan lalang ..asalnya SIL yg kat kg nak ikut sekali, last minute dia cancelled  la plk sbb ada hal..so x cukup korum lg kita org berpicnik..

macam bese mood ikut ke pantai la kan..so layan je la pic yg ada ni..

otw nak g bagan

masa cuti mcm ni mmg penuh sampai ssh la nak cr parking

x de kawan- main la layang2 

arina boring- m.long teman kan dia g main



yg klako nye sempat lak kita org jual jeli kelapa n laici

jely..jely..jely sedap..murah2
rm1.50 ni botol yg plg panjg tau..
bekas pnjg yg pendek ckit pun org jual 2hggt
alhamdulillah--ada rezki utk ari tu


merenung masa depan kot :D



hari ketiga cuti kami dah blk ke umah..jenjalan sndr tgk wayang lak..hehe


sempat berjoget tuh



penuh dgn chinese..dorang cuti suka lepak2 kot dgn kwn n family
klu kita lak raya melawat umah sedara mara ye dak..



letih nak g mkn plk- bdk2 nk mkn kepsi jer
so tapau je la kepsi utk dorang






aku mkn ns beriyani ayam madu


abg lak nasi grg ayam

tu la citer masa cuti tu ari..wassalam..
nnt senang aku BW ye..muahhh

17 comments:

  1. bila cuti lama ni..ada saja planning
    seronok juga jenjalan sini, bagan lalang dah cantik sekarang kan...

    ReplyDelete
  2. dah lama...tak pergi bagan lalang nie....dah banyak berubah ye....?

    ReplyDelete
  3. seronok.. seronok leh jalan2 ngan keluarga... bagan lalang best gak ramai yang dah piknik.. rasa teringin ler pulak yerkk
    tang menjualtu patut dicontohi... baguih der faedahnyer...

    ReplyDelete
  4. Seronok jalan2 bersama Family.. buka selalu kan Kak, bila ada peluang tu mmg best lah..:)
    pernah smpi Bagan Lalang suatu ketika dulu...hehe

    ReplyDelete
  5. Kemana pun bila jenjalan dgn anak-anak tak akan lari dari makan-makan kan ieja.

    ReplyDelete
  6. tgh plan nak ke sana gak ni

    umh mertua dekat je ngan bagan tu tapi kami pun tak penah sampai

    hehehe

    ReplyDelete
  7. best kan jln2.. dah lma x berpiknik huhu

    ReplyDelete
  8. wah sempat along berniaga...bagus-bagus lepas ni boleh letak kat kedai pulak. hehheh...

    ReplyDelete
  9. wah bestnya ieja, berpicnic sambil berniaga..

    ReplyDelete
  10. nawaitu anak ta sihat.ta nak g pantai.

    ReplyDelete
  11. nak la tgk jelly laici n kelapa yg akak jual tu...

    ReplyDelete
  12. Lama jugak tak pergi pantai ni...
    Seronok jgk kannn..

    ReplyDelete