Friday, October 12, 2012

assalamualaikum dan salam jumaat penghulu segala hari..
diam x diam hampir sebulan jgk blog lemau ni x bern3..huhu..
ank2 dah kembali sihat..alhamdulillah cuma iman semalam mc lg sebab kembong perutnya berulang blk..
lps arina dia lak demam sambung lak kembung perut selama seminggu..dah bwk 3 kali g klinik mcm tu jgk..last sekali hilang sendiri..tp tu la kejap je dtg blk..sian tgk dia..t.kasih uolls yg mendoakan kesihatan kami sekeluarga..

doktor kata mungkin sbb ber-k dia x lawas @ mungkin jgk sbb dia 2 hari sekali baru nak ber-k menyebabkan angin dlm perut dia..wallahualam.,
kedatangan adik selama seminggu kat umah menyebabkan aku langsung lupa pd blog..hehe tp x lupa pd uolls ye..

ank2 plk bukan main suka acik dorang ada kat sini..dorang ralit main dgn  bby thaqif..
Syukur iman dapat abiskan exam sekolah ptg w/p x sihat, isnin depan plk exam sekolah pagi..
x tau nak citer ank2 aku ni nak peksa akhir thn pun relax je..buku kemana game jgk yg dihadapnya..

hurmm..ni la bby thaqif
br msk 2 bln..c iman duk gomol je

pic ni saja je ltk ..klu suh mandi bkn main ssh 
dah mandi x reti2 nak kuar dr blik air..

hari ni nak bw setelah sekian lama tak jengah uolls..

18 comments:

  1. aloor ciann bb thaqif .. musim nie dikk
    demam boleh silih berganti kan huhu

    haaa memang lahh , budak2 nie kalau suh mandi sampai nangis2 .. bila dah mandi , payah lak nak kuar .. ahahaha same je budak2 nie dikk ;)

    ReplyDelete
  2. kembung perut ni selain dari makanan, cuaca pun ya jugak..malam skang ujan je..sejuk.. make sure diorang pakai baju seluar lengan panjang.. kalau boleh selimut..kesian..

    ReplyDelete
  3. mcm rumah saya bilik air besar bole gelungsur dlm tuh, gerammnya...takut jatuh sebenarnya...
    mmg x selesa kalau perut kembung ni....

    ReplyDelete
  4. tgh musim skrg ni.

    Oh ya kalau tak keberatan e.mailkan alamat ta ada sesuatu nk beri tq

    tiranaaduka@gmail.com

    ReplyDelete
  5. thaqif... saya juga hampir pakai nama utk. hehehe

    ReplyDelete
  6. Seronok ada adik dtg rumah tu yg lupa blog ye...
    Budak kalau jumpa air macam itulah ieja. Selagi tak menggigil tak puas.

    ReplyDelete
  7. niskk kiss baby thaqif tu nye pipi bnyk kali ;* bulattt sgttt pipi dyee hahahaha iman jgn malas belajar..nty anty xnk kawan hehehe ;))

    ReplyDelete
  8. dofollow sini..

    alamak.. sukanya tengok gambar anak mandi dalam kolah tuh,.. akak kena renovate la bilik air, kecikkan sikit sebab dah boleh jadi bilik permainan dia orang, kalau mandi mesti makan berejam2, sampai mak dia jerit pun x dengar punya..

    ReplyDelete
  9. Muat2 je kolah tu untuk dia ya? :)

    ReplyDelete
  10. salam kenal n selamat kembali berblog :)

    ReplyDelete
  11. teringat masa kecik... suka masuk dalam kolam air tu... hehehe

    ReplyDelete
  12. hhaa...comel jer main gitu...rindu plak kat anak buah...suka sangat main air

    ReplyDelete
  13. slmt kembali berblogging :)

    amboi si kecik tu...berendam terus heheheee

    ReplyDelete
  14. dah lama angah tak update blog. bulat dah Thaqif dah nampak sangat ke'liza'an ikut mamanya.
    arina masuk dalam mandi mana tak syok mandi...hehheheh

    ReplyDelete
  15. wah sukanya dia berendam..he2x..
    comilnya thaqif..

    ReplyDelete
  16. bestnya dia dapat berendammm....

    ReplyDelete