Wednesday, December 19, 2012

cenderahati..

assalam...dah sebulan rupanya blog aku terbiar sepi..langsung x hupdet apatah lg nak jenjalan umah kengkawan..sory lah ye..lepas iman masuk jawi tu ari, aku mmg sibuk ckit..buat majlis doa selamat sekali utk dia..dah selesai semua mmg lega dah..syukur semua berjalan lancar..

sekarang ni aku x berapa chat..x de mood nak hadap lappy ni..hupdet kat fb pun sekali sekala je..
semalam tengahari..posmen dtg menghantar beberapa surat dan jg bil..biasanya hubby punya surat la tuh..tp diantara surat2 tuh ada plk terselit satu sampul atas nama aku..hehe..pelik jg sbb surat tu lain dr yg lain.seingat aku, aku x de order apa2 brg melalui online pun..melainkan surat2 'hutang' yg  sgt2 aku kenal sampulnya..heehee


lama aku x online, tiba2 je menerima cenderahati dr seorg rakan blogger yg blm lama aku kenali..apa pun appreciate sgt2 atas pemberian ini..atas ingatan tulus ikhlasnya semoga ikatan ukhwah ni berpanjangan w/p sekadar di alam maya...:D



selalu org dpt FM..ni len ckit^^

jeng jeng jeng..ni lah rakan blogger tu!! t.kasih ye 
TIRANA ADUKA,,lps ni compom aku terjah kesana 
tiap kali online..*-*


ptg2 ckit nnt aku BW ye..ada sesape windu aku x??
hehe..perasaan aku je tuh..hehe

 buat anak2 yg mengambil result PMR ari ni, tahniah ye pd yg berjaya..
dan yg kurang menyerlah..teruskan usaha lagi kerana perjalanan msh jauh lg^^


13 comments:

  1. seronokkan ada rakan blogger yg suka 'memberi'.

    ReplyDelete
  2. apa khabar..lama tak ke sini..
    akak pun ikut mood, klu rajin selalulah up date blog, klu kurang rajin, bersawang..

    ReplyDelete
  3. wah dapat sesuatu dari kawan alam maya.. tahniah..
    tanda ingatan dan hubungan persahabatan berkekalan...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieja,

    Mesti best sangat bila dapat cenderamata dari sahabat handai ni kan Ieja...Cantik cenderahatinya tu...Kak Ros pun pernah dapat daripadanya..

    Blog TA ni memang bagus Kak Ros selalu pi ziarah blog dia....

    ReplyDelete
  5. syok lah dapat hadiah dari blogger lain....:)

    ReplyDelete
  6. Lama betul ieja menyepi ya.....rindu kat ieja...
    Seronok kalau dapat hadiah daripada rakan blogger kan...

    ReplyDelete
  7. Wahh Tahniah..
    sy pun baru dapt hadiah dr teman blogger juga..:)

    ReplyDelete
  8. seronok dpt FM dr rakan blog...pernah alami perasaan begitu....

    cantik....

    ReplyDelete
  9. Wah... bestlah dapta cenderahati tu. Kalau dapat dari teman blogger kesan dihati lain kan ieja.

    ReplyDelete
  10. tahniah sbb dpt hadiah...hehe

    ReplyDelete