Sunday, December 23, 2012

macam macam cerita..

assalamualaikumm..pagi ni cuaca cerah dan indah..x tau lah lah klu t/ari nnt mendung dan ujan plk..
semalam pun cuaca cenggini jgk..g majlis kndr kawen kat blog blkg ni ok lg..tiba2 je mendung dan x lama lps tu ujan selebat2nya...kelam kabut majlis kawen tu dibuatnya..

teringat majlis doa selamat iman bln lps..risau mmg risau memandangkan ujan lebat hampir setiap hari..pagi sabtu otw ke pasar kawasan fasa bawah dinaiki air ..kebetulan ujan mmg lbt mlm tu hingga ke pagi..x sangka plk jalan besar pun dinaiki air jgk sedalam satu meter..nak x nak aku terpaksa pusing naik highway dan patah blk turun ke pekan nak ke pasar..mmg lah jauh tp nak wat cam ne kan..syukur keesokannya majlis berjalan lancar dan selepas pukul 6 ptg(majlis dah selesai) barulah ujan mula turun blk...

musim doyan x habis lagi..bila rajin ada je benda nak buat kan,,

roti jala-ptg2 makan dgn kuah doyan

huhu..pic dlm periuk je

pic ni diambil semasa g jenjalan melepas kan boring duk umah


pemandagan tasik yg kelam di S2





ni plk gambo kek hari lahir arina pada 1.12.2012

cheese kek ngan filling blueberry



tiup lilin tu ya..jgn sampai tersembur air liur sudah..






sambut kat kfc je bersama dgn sepupu2 dia..
lps makn sempat lg dorang men kat playground kat c2.

.

persiapan utk ank2 sekolah pun aku dah settle kan..utk 3org ank pun blh thn jg budgetnya..terfikir jg klu ank ramai kan..hurmm..rezki ank2..minggu dpn nak beli buku2 dorang plk kat koop sklh..ptg nnt aku nak g up town sekejap mencari telekung arina..tu ari blh terlupa la plk..heeee



9 comments:

  1. salam...
    Tirana aduka singgah di hari minggu
    nice post

    ReplyDelete
  2. uncle uchapkan
    selamat hari jadi buat arina.....
    6 tahun erk..?
    leh la kita berbesan erk..?
    heheheheh

    ReplyDelete
  3. Ari ini hujan..slmt ari besday..

    ReplyDelete
  4. sedap je roti jala tu..
    makan time hujan2 ni... best..:)

    ReplyDelete
  5. memang macam2 cerita yang ada..
    best gak yerk bawak kek dan sambut kat situ besdaykan...
    kalau der doyangtu memang kenaler pelbagaikan..

    ReplyDelete
  6. adik lelaki saya pun birthdaynya sama ngan arina.. 1/12.. happy belated birthday arina.. smlm ada kenduri jugak.. mujurla tak hujan lagi masa kami pegi tu..

    ReplyDelete
  7. assalam..sedap roti jala tu..tapi sy x mkn durian..achaneerr tu.hehe

    ReplyDelete
  8. sedapp nye roti jala tuu .. makan lak ngan serawa durian .. wahhh ..

    ReplyDelete