Wednesday, March 27, 2013

random story....

                                                          assalamualaikum , salam rabu
                                                                  n  salam 1 malaysia

bertemu lagi kita dialam maya ni, hurmm..baru seminggu lbh x jenguk..ok lg tu..*-*
oppss!! ari ni x de WW..cuti uolls  g memana??..aku plan nak bwk ank2 jenjalan kot ari ahad nnt.

semalam supposed g ke Harun Din(darusyifa)..amik tiket dah lambat.plk, kaunter tutup..x tau lak jumpa HD sndr smpai kul sebelas pagi je..selalu adik kat uniten tlg amik kan no kul 5 pg..haa dah konon2 nk g ptg x gtau la dia..ingatkan sampai ke ptg HD ada..hurmm x de la rezki  nak jumpa dia..
dah alang2 cuti aku beli barang dapur terus..

malas nak wat wat entry layan je gambo arina nye sukan skull ptg 2 minggu lps ni n ntah pape gambo lg..

iman kepanasan..
sukan skolah petang dibuat pd ari sabtu 2 minggu lps
cuaca mmg cantik tu ari..malah kul 9 pg pun dah start panas..
aku malas nak amik gambo dorang punye acara..
dpt snap satu dua pic jd ler..



arina moody ckit sbb panas..pas tu 
mama dia lak duk dlm khemah je x jenguk dia..
iman msk 2 acara je..arina pun sama

sukan habis dlm kul 11.30 am gtu..arina dpt la hadiah dlm acara berkumpulan
iman lak blk ngan tgn kosong..acara lari berseorgan dpt tmpt ke4 je..huhu
ptg tu aku terus balik kg..ada gathe2 kat kg..hurm bakar2 ckit ler..^-^

 adik man


c thaqif comel

alololo..kuat mkn ni

comot..geram sndiri x dpt roti tu..

lisa tgh tlg acik liz siang sotong

hurm mood mmg malas ..duk je la berborak..pic sume hasil tgn arina
kumpul ramai2 mcm ni sekali sekala kat kg mmg besh..

ni lak gambo minggu lps..borng kat umah round2 g kip mart 
kat Senawang

gambo ahad lps..
g tesco mencari cream cheese

singgah mkn kat food court
szilling kue tiaw


ns ayam arina n azhad(ank asuh)

ns goreng chiang mai

ns goreng kg

udg tepung

melayan dorang main jap selepas mkn

sempat amik pic masa jenguk bff yg pindah bln lepas kat umah baru dia
pun pic minggu lps, heheh..

pg td..g bekpes ngan bff dulu sebelum melawat bff yg dlm pantang


sempat tapau utk ank2 yg kat umah

haifa yg comel




tu dia bff yg tgh berpantang..baby x de ye sbb dia  miscarriage
(buat abortion-mengandung anggur)
aku pernah mengalami tu sebelum kelahiran arina..



sekian..wassalamm

mlm ckit aku jengah uolls..nescafe bolehhh..



9 comments:

  1. banyak betul activity hujung minggu akak

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak jenggah sini... hihihi.

    ReplyDelete
  3. Macam2 ada Kak Ieja...=)))

    sedapnya makanann tu...malam2 niu lapar...=)__

    ReplyDelete
  4. mengandung anggur tu apa dia kak? maaf tanya, sbb saya mmg tak tahu...huhu...

    ReplyDelete
  5. memang banyak sesangat xtvttu... alahai sedihnyer yang bff miscarriagetukan.. salam takziah untuk dia...

    ReplyDelete
  6. Salam..lama tak mai sini..kami pun tak bawak anak pi mana2, sebab tak cuti...cuma bawak jalan2 sabtu ahad je...

    ReplyDelete