Wednesday, April 3, 2013

aneka ragam..

assalamualaikum ..

salam muhibah dan salam 1 malaysia..

ari ni x mo citer byk..

gambo dikg..



ngan k.ira yg selalu sgt rajin melayan


bersama zudin n tia

ni la satu2nya adik beradik mak yg masih ada..the only one



pakcik aku ni suka ngan bdk2..
suka men gitar
rajin n x kawin lg
duk dgn family aku sejak arwah nenk n atuk x de
sekarang duk umah aku kat kg ngan adik aku yg bongsu

dgn fatin..kat mane aku x hengat


si tia yg comel...lama x jumpa, rindu kat dia

start cni gambo sume amik kat umah

ngan sepupu-adam
dua org ni mcm belangkas ckit..
maklum lah adam ni kecik2 dulu aku jg sampai umo 3 thn


hurmm..ayu la tuh..huhu



hurmm..control cun lah tu..


x de mood x hupdate sebenonya..gambo2 nth bila ni lah kira leh wat n3 la kan..heee^_^

wassalam..

14 comments:

  1. Layan gambo pun boleh jer ieja..janji update blog!

    ReplyDelete
  2. comelnya anak dara ni bertudung...

    ReplyDelete
  3. Amboi...comey2 puteri tu..
    byaknya gambar=)

    ReplyDelete
  4. Tengok gelagat anak-anak memang menyeronokkan. Nampak mereka pun riang bukan main:)

    ReplyDelete
  5. seronok tgk anak2 ni happy je bila di kg yer

    ReplyDelete
  6. amboi2 seronoknyaa balik kg yeee .. ;)

    ReplyDelete
  7. Model cilik..comel bertudung..
    seronok budak2 ni kat kampung kan kak?..:)

    ReplyDelete
  8. cantik pic pegang gitar 2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ehem comilnya ank dara ieja..

    ReplyDelete
  10. pergh otai bermain guitar.mesti best

    ReplyDelete