Monday, June 10, 2013

assalam...

salam sejahtera n salam 1 Malaysia...
dekat 2 bulan jgk rupanya aku x jenguk blog sendr..apatah lg nak jenjalan umah kengkawan..jenuh lah jgk buang sesawang ni..hehe

aku minta maaf byk2 ye sbb kebz an n kepenatan yg melanda..aku ni pun bkn nya chat sgt..hurm letih ckit pun x blh pas tu dua minggu sekali asyik g jumpa GH je..tu yg mood pun ntah terbang kemana ..cerita mmg byk..nak menulis nya satu hal..lepas ni, inshaAllah aku akan rajin2kan diri melawat korang...t,kasih yg masih sudi menjenguk n bertanya khabar aku..appreciated sgt kat kunjungan korang..lps ni aku kena rajin lah wat entry , klu x sempat auto publish jer kan..huhu

last story aku nak citer pasal annibesery aku yg ke 16..tp terbengkalai..aku citer je la w/p dah basi..wat short   story jerk..mmg abg dah janji nak ajak mkn ikan bakar @ stim kat satu rest ni..x jauh pun kat  t.kemang je pun..kebetulan adik dr sg besi pun blik then nak join sekali..lagi lah meriahkan..dpt dorang meraikan annibesery aku sekali..hehehe

rest yg aku nk  g tu mmg x pernah kosong ..sentiasa je ada org menunggu tempat yg selalu je penuh..silap aku x tempah awal..tunggu lama still x de tmpt aku g ke rest len plk..seb baik menu dia pun sedap jgk..
gambar aku langsung x teringat nak amik..byk dlm kamea adik..apapun happening sgt ,, ditambah dgn kehadiran along n adik ipar aku last minit..doakan kabahagian aku berpanjangan till jannah ye kengkawan..sesungguhnya aku mmg bahagia dgn family n life aku sekarang ni..syukur Alhamdulillah ALLAH mengurniakankan seorang yg bernama suami yg sgt memahami n sungguh bertimbang rasa n jg ank2 yg cerdik..

SAYANG ABANG SELAMANYA..::DD





sekian dulu utk ari ni..
daa ..wassalam..


perkongsian bersama..


10 comments:

  1. salam rindu Ieja.....

    itulah lama sangat tak buat n3 kan dah bersawang2 tu......

    happy annebesery to you.....moga bahagia bersama dunia & akhirat....

    ReplyDelete
  2. tulah bahagia.. lama gak tu yerk 16 tahun gitu... semoga terus kekal selamanya...

    ReplyDelete
  3. tahniah tahniah...16 tahun adalah masa yang lama. saya doakan semoga akak kekal bahagia hingga ke jannah. selamat ulang tahun perkahwinan kak :)

    ReplyDelete
  4. Okehhhh, nanti sapu sawang tu bersih2 ya...hihihi
    Tahniah ieja...selamat menyambut u/tahun perkahwinan ..semoga kbhgiaan yg dikecapi berkekalan ....

    ReplyDelete
  5. hepi belated anibesri ye...

    ReplyDelete
  6. Moga terus berbahagaia ieja.
    Seronok memang kalau makan bersama keluarga ramai-ramai.

    ReplyDelete
  7. salam rindu..
    happy anniversary ke 16 akak..
    tahniah ya,dh 16 tahun..
    saly doakn smoga rumahtgga yg dibina bkekalan hingga ke syurga..amin

    ReplyDelete
  8. tahniahh mg kekal hinnga ke syurga ya kak :)

    ReplyDelete