Thursday, June 13, 2013

konvo adikku yg pompuan lak..tu ari konvo si bongsu..

ahad lepas konvo adikku lia berlangsung kat pwtc..ni konvo dia yg kedua kalinya..first konvo dia lum kawen lg..masa tu emak n along je yg g n yg pastinya boypren dia(skrg hbby ler)sabtu petang nya aku bergerak g umah adikku yg bongsu kat sg besi..esok senang konvoi ramai2 g pwtc tu,,
sempat jgk aku round dulu kat klcc sebelum g pwtc..saja cuci mata..hahaha..x de apa beli pun..adik punya majlis belah pagi so bekejar jgk la nak ke sana..seb baik sempat tiba sebelum dia kuar dewan dlm kul 12 am gitu..

mcm bese malas nak mengomel byk layan je la gambo ye..

sebelum bertolak..posing dulu kat umah thaqif

m.ngah n thaqif



melaram lg sblm g pwtc-along aku n liza



lisa n mama

aku n hbby ler


possing dulu ngan bunga yg aku beli

mama n lisa

thaqif n abah

bergambo sakan sementara menunggu c.lia kuar dewan




thaqif n mama dia

kami 3 beradik

lisa n thaqif

arina..x habis2 merajuk

hurm..congrats cik lia


happening kan


aku sefamily pun nk interpreme jg amek gambo

m.long n ank2 buahnya

aku n lia-sama tp x serupa  :))

along n lia


hariz putra-ank sulung lia

kasih pun nak merajuk jgk..

lisa n acik lia

aku n hubby


lia satu family


sempat posing dlm blk hotel yg ditempah c.lia
semoga suatu hari nnt ank2 aku akan migikut jejak langkah acik2nya

lepas majlis g rest ayam penyet bandung lak..
c.lia belanja tau..sayang c. lia
t.ksh daun keladi



mcm bese perkongsian bersam :D


11 comments:

  1. tahniah buat adik awk... samalah dgn hubby kt ahad tu konvo kat pwtc, nnt up story ada lg kat draft..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah3... da smpi kt pwtc, knape x sggh kt sini? da dkt sesgt tu... ;-)

    ReplyDelete
  3. bestnya..stelah penat lelah akhirnya konvo juga..tahniah buat dia..

    ReplyDelete
  4. happening jer.. tahniah utk adik akak.. semoga terus maju jaya.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah..
    teringat 6 tahun yang lepas..bestnya konvo..

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat adik akak..
    teringat plak zaman2 konvo dulu..dah 10 thn berlalu..:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah jugak..wah bestnyakan...

    ReplyDelete
  8. tahniah buat adik .. semoga dia berjaya nanti ..
    bukan main suke budak2 tuu .. numpang gamboor bungee ye ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah buat adik tu, & tq share doa yer

    ReplyDelete
  10. meriah-meriah...tapi sedeyyy saya tk dapat join huhuhuhu...

    ReplyDelete