Tuesday, July 23, 2013

selamat berpuasa ^-^

assalamualaikum n salam satu malaysia ..
lamanya aku x jenguk blog..x jenguk kengkawan..sory sesangat ye..
n3 mmg la ada..tp klu x dpt nak jenguk blk kengkawan rasa x sedap jgk kan..
dikesempatan ini w/p dah jauh terlambat, aku tetap nak amik kesepatan mengucapkan selamat berpuasa
pada semua blogger  yg aku kenali..korang ttp dihati..maaf x berkesempatan nak ucapkan awal2..

dua  minggu plk dah nak raya..tentu bahang raya dah mula terasa..tentu jg ramai yg dah start buat kue raya..
lbh2 lg yg nak buat bisnes kue raya..gud luck la ye..semoga yg berbisnes tu terus masyuukk..dlm kesibukan
mencari duit lbh jgn lp jg cari pahala lbh dlm bln mubarak ni..sesama lah kita berdoa semoga amalan kita lbh diberkati dan diterima olehNya..in sha Allah..

takut x berkesempatan nak jenguk blog nnt, aku mengambil kesempatan utk memohon maaf andai ada terkasar bahasa,terlebih budi bicara dan menyinggung perasaan kengkawan semua..
sesungguhnya yg baik itu semua dtg dariNya  dan yg buruk itu dtg dr diri kita sndiri..

Alhamdulillah mata pakcik ku dah boleh nmpk sebelah ..bln dpn nk buat plk mata sebelah kiri,,semoga kali ni jg berjaya..doakan yer kengkawan..

akhir kata selamat beriftar petang nnt dan selamat hari raya buat semua...muahhh :DD

12 comments:

  1. Selamat berpuasa buat ieja sekeluarga.,,

    ReplyDelete
  2. slmt berpuasa juga & moga semuanyer ok yer !

    ReplyDelete
  3. selamat berpuasa jugak, sorry dah lama x singgah sini...

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa dan selamat hari raya jugak.... mood raya dah datang

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa..
    sama lah sy, makin jarang updated blog..huhu

    ReplyDelete
  6. semoga apa yg dihajati dapat di bulan pose..heheh

    ReplyDelete
  7. semoga Allah permudahkan urusan pakcik ieja nanti...

    ReplyDelete
  8. slmt hari raya..maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  9. eh.. salam syawal.. ramadhan dh berlalu :D

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya
    maaf zahir batin

    ReplyDelete