Friday, July 20, 2012

bekpes terakhir sebelum ramadhan..

pagi jumaat(pagi ni ler) aku dan bff (4 org je pun..x leh ramai2..gamat nnt kafe tuh)  g bekpes beramai2 di kafe R &R Maju dekat ngan area tmn aku nih..almaklum ler sok sabtu kan dah pose, x leh lah nak mkn2bagai lagi waktu siangkan..
kali ni aku jd passenger je..naik kete kwn..haa apalagi amek dpn umah la kan..ari ni lak arina dah g skull..ank asuh aku sorang je pun..mulanya aku x nak bwk, tinggal je ngan lissa (skull  belah ptg) tp riso lak lissa x bangkit tido nnt..klu dah bangkit pun sure sambung balik mimpi dia tuh..

hehe..ni la driver kami pagi td..(byk ko nyer driver)

kafe tmpt kami bekpes

hampir habis


mee grg -berasap lg tu

ayam sambal


ayam kicap

kami sume order n.lmk je

c comel haifa- x mau dia duk diam

sorang lagi c kecik barmata bulat

azhad-sapa lagi klu bkn ank asuhku

hehe..tgh buat apa tuh??

pinggan yg dah licin..kenyang banget dah!!

kue mue dah x de..sok nak sambut pose da kan..org pun dah x buat kot..
aku  tapau siap2 utk mkn t/ari ank2ku..ayam kicap & rendang daging..x lp pesanan lisa, n.lemak + ayam goreng..

10 comments:

  1. last posa hari ni, makan...jgn tak makan hi..hi..
    selamat berposa.......

    ReplyDelete
  2. wahhh bfast diluar ye ;)

    salam ramadhan al mubarak dik
    dan semoga dengan kedatangan bulan mulia ini memberikan keberkatan kepada kita semua ..

    ReplyDelete
  3. slmt mnymbt rmdhn al-mubarak.. ldy mhn keampunan dr hujung rmbt ke hujung kuku kaki.. smg rmdhn kli ini jauh lbh baik dr sblm2nyer.. ameeenn..

    ReplyDelete
  4. baca entry ni d tghari puasa memang menggiurkan .. hehe.. sabar sabar nak buka lg 7 jam.. hehe

    Selamat 1 ramadhan..

    ReplyDelete
  5. waaa.. kat umah L ritu diorang gotong royong buat mkn2 seket kenduri syukur sblm smbut puasa..=)

    jom baca sat..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/07/panjatkan-kesyukuran.html

    ReplyDelete
  6. kat opis pon bt mkn2 ritu..wah semua pulun mkn sblm start pose..hihi..

    ReplyDelete
  7. kat sini ada majlis tahlil sambut ramadhan before puasa...haritu menunya mskn kampung...

    teringin juga nk cri nasi lemak kat baazar :)


    Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  8. wahh..bestnye..terliur saya tengok !! nasib dah bukak puasa dah..hehe

    ReplyDelete