Monday, July 16, 2012

salam sejahtera..

assalamualaikum buat sume yg masih mengingati diri saya..semoga kalian sume sihat sejahtera hendaknya disamping org2 yg tersayang..
lama jg aku menyepi..sesekali menjadi silent reader korang, menjengah tanpa tinggalkan jejak.
bukan apa, hampir sebulan lappy terbiar rosak, kemudian dua minggu kat kedai, x de citer menarik..tp klu nak ikutkan mmg byk gambar2 yg aku simpan  sepanjang lappy ni sakit..
ble buat n3 klu ada kelapangan nnt..insyaallah..x lupa pada kengkawang yg sudi singgah bertanyakan khabar,,t.kasih..skrg ni, mood ke laut lg disebabkan lama sgt berehat..huhu

p/s : sabtu ni klu x de aral umat islam akan menyambut ramadhan..dikesempatan ini aku mengucapkan "SELAMAT MENYAMBUT PUASA"  ..jumpa lg dikesempatan yg lain..

16 comments:

  1. assalam ieja..rindu kat ieja..oh lappy meragam ek?..he2x..slm ramadhan juga dr mama..ingat lagi dgn mama ke?..hu2x..

    ReplyDelete
  2. Assalam ieja, patut la lama tak nampak kat rumah akk, tak apa lepas ni boleh la merempit lagi...selamat berpuasa ieja

    ReplyDelete
  3. Bila dah lama tak mengarang, idea slalu berterabur ek =)
    Salam Ramadhan

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ieja...

    Patut ler lama mnyepi....lappy meragam rupanya..
    Harap2 lepas ni mood naik ke darat ya....
    Selamat berpuasa jugak utk ieja....

    ReplyDelete
  5. salam ieja,
    welcome back..hehe..selamat menyambut ramadhan utk ieja sekeluarga..

    ReplyDelete
  6. selamat berpuasa... semoga kita teruskan usaha berblog ini...

    ReplyDelete
  7. oo patutlah sunyi je ..
    x per dikk ;)

    ReplyDelete
  8. betul tu kak,nk ambik mood menulis tu payah juga walau ada cerita...

    sebab lebih best tidur dan berehat..hehe

    ReplyDelete
  9. oh lappy rosak rupanya....

    selamat menyambut Ramadhan Kak Ieja...
    mekasih jengah blog saya=)))

    ReplyDelete
  10. Selamat berpuasa juga dari kakak..

    ReplyDelete
  11. selamat berpuasa sahabat.. semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  12. oo patut la lama menyepi ye kak.. lappy rosak rupanya.. slmt menyambut ramadhan jugak kak..

    ReplyDelete