Saturday, November 10, 2012

konvo adik dan arina pada hari yg sama..

assalamualaikum..
pada khamis yg lalu berlangsung nye majlis arina menerima sijil dan hadiah ..pada hari yg sama jg berlangsung nye majlis konvo adk ku yg bongsu..pagi tuh lps arina menerima sijil dan hadiahnya, aku bergegas plk ke bangi nak join ngan yg lain2 meraikan penat lelah adk aku..

majlis tuh berlangsung kat dewan GMI bangi jer..sebelum ni pihak kolej nak buat kat putrajaya tp x lepas sebab penuh..dah 2 kali tertunda..GMI pun kira ok lah kan..yg penting graduted dah..*_*..
moh kita layan pic2 nih..

arina berbaris menanti giliran naik ke pentas

tu dia..amik sijil dan cenderahati..


bersama dgn sijil dan cenderahati..
lps ni satu round lg kene nek pentas amik hadiah..
x sangka plk ada nama dia tercalon utk kategori subjek terbaik..hehe
alhamdulillah..cemerlang jg arina ni..blm habis majlis aku minta kebenaran cikgu dia nak bwk arina..

lps g sekolah arina terus ke bangi plk..
sampai je dah lapo..makan2 dulu sementara adk lum kuar

bersama adk

menunggu calon2 keluar

ni la hero bungsu dlm family saya..
c kecik thaqif pun nak menyelit jgk..
moga dia beso nnt dpt kami hadir dimajlis konvo dia plk

 bersama ngan abg dan inlaw

dgn sape lagik...dah tentu gelprennye..^_^

ngan along plk
along ngan gelpren adk je dpt masuk dewan.
kacau daun betul la iman nih..



nak interpreme jgk psgan sejoli ni..ekekeke

4 org kakak yg sporting

so sweet kan..kami pompuan 4 beradik..*_*

bersama kerabat pompuan je ye
xxx
xx
xx
x
x
x
x

x
x
x
x
x
xx
jeng jeng jeng jeng jeng jeng
jeng
jeng
jeng


perasan x..???hehehhehe..
jgn nyampah dgn aku taw :))

ni la antara pic2 yg aku leh tepek wat tatapan..moga suatu hari nnt ank2 ku jg akan menyusul dlm majlis yg sebegini...insyaallah

nnt kan n3 kami celebrate kat bagan lalang plk ye..

16 comments:

  1. Insya-allah arina pun boleh konvo macam pak sedara dia kelak. Tahniah buat adik ieja dan arina juga...

    ReplyDelete
  2. meriahnya....
    seronok tengok pic 4 adik beradik pmpuan..:)

    tahniah buat arina dan adik ieja ya..

    ReplyDelete
  3. tahniah buat arina dan adik ieja ye ..
    semoga terus berjaya ..
    meriah pic2 .. ;)

    ReplyDelete
  4. as salam

    ada konvo kecik dan konvo besar..moga berjaya semuanya :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..
    tahniah buat adik ye.. semoga lps ni cpt2 dpt kerja..

    dan tahniah buat arina.. yeayy!!! lepas ni masuk darjah 1 kan..

    ReplyDelete
  6. Wahhhhh hehehhe
    Tahniah arinaaAaa :D

    ReplyDelete
  7. gambar paling last yg tk tahan tuh...hehehe merasa jg angah pakai jubah..ada bakatlah jd profesor terima phd hehehehe

    ReplyDelete
  8. wah tahniah utk arina & adik akak juga.. :)

    ReplyDelete
  9. insyaALLAH kak.. :)
    mudah mudahan anak akan merasainya..

    ReplyDelete
  10. Meriahnya tgk..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete