Wednesday, October 17, 2012

WW

assalamualikum..
ari ni cuma nak tepek menu launch ari ni je..


DAGING  masak hitam-ala2 palembang


peberat iman & arina-sweet sour bawal hitam

ikan masin aku grg cekoit utk aku je nak lawan ngan sayur  bawah ni


kacang panjang + cendawan+ tomato-pedas

selamat menjamu selera..

12 comments:

  1. eh, jeles kejap. sedapnya, nak join tapi dah hoilang dari pandang. hihi

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap jer ieja masak..:)
    Macam kami ni asyik makan makanan kantin hospital hari2... hehe..
    Apapun ALhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. sedih tgok ikan masin tu..sekor2 je dia kt ctu

    ReplyDelete
  4. kak nakk daging tuu sikit!! sikit jeww ;))

    ReplyDelete
  5. ikan masin tu yang buat lagi sedap...

    ReplyDelete
  6. i like the plate for ikan yang cekoit tu, very the classic

    ReplyDelete
  7. kakNi:pinggan tu arwah mak yg bagi masa mula kawen dulu..pinggan mkn, mangkuk sume ada tp dia bg 1/2dozen gitu..akk pun suka..klasik kan..

    ReplyDelete